website templates free download

DONÁSZY TIBOR

2017 elejétől a Mobilmánia dobosa .

Páratlan múlttal dicsekedhetne, ha dicsekvő lenne, de nem az. A rock hőskorától kezdve neves zenekarokban dobolt. Beatrice, Edda, P.Mobil, TRB, Mobilmánia, csak, hogy a legismertebbeket említsük. Artisjus díjas muzsikus, de a közönségtől ennél nagyobb elismerést kapott, hiszen a koncerteken sokszor ezt skandálják neki: "játszott a király". A fiatal dobosok is számíthatnak rá, türelmesen tanítja őket.
Megbízható, lojális zenekari tag, aki mindig gyakorol és fizikai állóképességére is nagyon odafigyel, a zenekari elfoglaltságok nála teljes prioritást élveznek. Kedves, nyugodt személyiség, aki a turnébuszban szójátékokkal is szórakoztatja zenésztársait, miközben gumilapon gyakorol. Imádja az édességet, Zefivel a vidéki turnékon, ha van idejük, megkeresik a helyi cukrászdákat. Egy egyetemista kislány édesapja.

"Lehet tombolás, vagy orgia,
mind mindenkivel.
De a fontosat a zaj mögött,
és halkan mondom el.."

Donászy Tibor

ARTISJUS DÍJ

2005-ben az Artisjus szakmai díjával ismerték el Donászy Tibor könnyűzenében végzett magasszintű tevékenységét.

Donászy - Denevér Stúdió

KARANTÉN OFF

Tibi május 25.-én már találkozott személyesen Zefivel, ahol egyeztették a Bajnok & Zefi 40 című lemez felvételeit. Tibi másnap bevonult a Denevér Stúdióba, ahol elkezdődtek a feljátszások. Nem kevesebb, mint 40 dalról van szó!

Donászy Tibor

5 b az EXTRÉM

Tibinél az 5b nem csak az általános iskolában játszott szerepet. Kedvenc dobverője, a VIC FIRTH EXTREM 5 b, amit a Mobilmánia koncerteken is használ. A szerencsések egy-egy használt darabot dedikálással együtt megkaphatnak tőle.

WOW

Dobszóló, ahogy a Mobilmánia dobosa tudja.
Vigyázz, leesik az állad!

PÁRATLAN ÉLMÉNYEK

Tibi szólólemeze, ahol természetesen a főszerep az övé és a dobfelszerelésé, de vendégként meghívta Zefit és az akkor még kölyök Lukács Petát is.

Isten hozott

Keress minket a közösségi médiákban, a videómegosztókon, a lemezboltokban és leginkább a koncertjeinken!

Koncertszervezés:

ZEFFER ANDRÁS
Email: mobilmania@rockband.hu Phone: +36-70-420 51 98                    

Links

Spotify oldalunk, dalainkkal
YouTube csatornánk, videóinkkal
Facebook oldalunk, infókkal